Styrketräning, Tyngdlyftning

Lördagsstyrka och kalkonwraps

Fredrik och jag tog en fet sovmorgon och åkte direkt bort till gymmet. Jag var sugen på att träna rygg idag. Och kanske biceps.

Började med rörlighet för rygg och sen ryggresningar. Vidare till sittande rodd, assisterade chins och latsdrag. Ungefär här började jag bli less, och en smula irriterad. Jag fick NOLL kontakt. Kände ingenting av latsdragen oavsett tung eller lätt vikt. Jag hatar sånt. Ser ingen mening med övningar där jag inte får kontakt.

Satte mig i cafédelen och tjurade. Fredrik kommer efter och tycker vi ska köra frivändningar och stöt istället. OK, säger jag. Och vips blev träningen kul igen! Dagens tabbe var alltså att snöa in för snävt på vad jag skulle köra (rygg och biceps) och då försvann träningsglädjen som ett brev på posten.

Så mitt tips är att träna det DU tycker är kul och inte vad du tror att du ”borde” träna av olika anledningar.

DSCF5388

DSCF5389

DSCF5385

2×6 frivändningar, inkl överstöt i vissa. 25 kg som max. Testade 30 kg men där tog det stopp.

Hemma igen gjorde jag kalkonwraps som kan vara det godaste mellanmål jag ätit.

Man lägger en skiva kalkon i botten, lägger ett salladsblad (helst roman) ovanpå, en matsked keso, salladslök, chiliflakes och senap. HUR gott som helst! :) Testa!

DSCF5392

DSCF5393

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 4 oktober, 2015 at 08:57

    Exakt så. Jag kör på känsal 99 % av gångerna.
    Det funkar kanske inte för alla, men det funkar kanonbra för mig. :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.