Cykel, Mountainbike

Nellborgs cykeldemodag med Scott

DSC03980

Hängde en sväng tillsammans med Fredrik och Leffan (som kör velomobil) på Nellborgs cykeldemodag i samarbete med Scott! De hade smackat upp ett tält med flera finfina hojar från Scott (kolfiber och heldämpat för hela slanten) vid Mera Leras mtb-bana i Vidingsjö.

Jag älskar min cykel och har inga planer på att byta ut den, men jag ville ändå prova en Spark eftersom det var den och min Giant det vägde lite mot när sist när jag skulle köpa hoj. Sparken kändes kvick och rejsig. Den har en lite annan geometri än min Giant. Jag sitter i en mer race-position på Sparken till skillnad från min Giant som har en mer upprätt sittposition. Det enda jag inte gillade var att insteget var åt helvetes för högt. Kunde inte sätta ner foten utan att slå i muffen i ramen.

Fredrik provade också fullgung (både 27,5″ och 29″) men han verkar vara nöjd med sin hardtail och någon ny cykel verkar inte stå på inköpslistan det närmaste året.

Hur som helst! Kul med cykling! Kul att snacka cykling och kul med kul! ;)

DSC03986

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.