Dagens middag, Shopping

Nya skor & finkött

Efter läkarbesöket gick Fredrik och jag på skojakt. Mina ballerina-Converse börjar bli lite kalla nu och mina Dr Martens är för varma. Jag behövde ett mellanting.

Provade lite olika sneakersvarianter på Björn Borg och Sportif Unlimited utan att ha hittat några som jag föll för. Generellt tycker jag att skor eller stövlar med klack är snyggt men så värst praktiskt eller bra för fötterna är det inte.

Till slut hittade jag ett par gråbeiga tygsneakers från Nike inne på DNA. De var lätta och hade relativt bred tåbox. De kändes iallafall väldigt bra på foten. Snygga är de också så det var no doubt in mind att det här var rätt sko för mig :)

Skönero Köttbutik fick sig ett besök då vi var sugna på en bit kött till middagen. Två stora bitar rostbiff och en bytta vinsås fick det bli. Sen hittade vi kantareller och sparris på Hemköp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.