Styrketräning

PB i marklyft!

Ingenting stämde idag egentligen. Förutom att jag haft ett par dagars vila från styrketräningen, så har jag haft huvudvärk och gjort ett halvtrist fotojobb som satte stämningen för resten av dagen. Var dock sugen på att röra på mig, och Fredrik tyckte vi skulle köra styrka på bonngymmet så vi drog dit.

Jag började med marklyft eftersom det är det tyngsta jag brukar köra. Tyngst går först!

I sumomark rep:ade jag 5-6×2 på 70 kg. Då kände jag på mig att det förmodligen skulle gå att maxa. Testade först 90 kg i sumo men det gick inte. Laddade om och körde vanliga smala och stången flyttade sig från marken direkt. Annars brukar jag få stå o dra i ett par sekunder innan stången vill flytta sig.

Mitt gamla rekord är typ tre år och jag lyfte 5 kg mer. Nu känns det som att jag kommer kunna ta 100 kg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Frida A 26 april, 2017 at 22:50

  Klart du kommer! Du är grym!!!

 • Reply Trail & Inspiration 30 april, 2017 at 22:22

  Härligt, grattis till PB!!

  • Reply dessi 1 maj, 2017 at 18:52

   Tack snälla! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.