Livet, Musik

Pet Shop Boys

PSB

Den ultimata musikupplevelsen är att gå på spelningar. Det finns liksom inget bättre i musiksammanhang. De flesta av mina bästa (och värsta) minnen har med konsertupplevelser att göra.

Depeche Mode, Yazoo, Erasure, Cat Stevens, Nitzer Ebb, Ultravox, Alphaville, Absolute Body Control, Welle:erdball, Front 242, Robyn. Ja, Robyn 1996 var faktiskt min första konsert. Hon spelade på Cupolen i Linköping och jag minns att hon hade baggy jeans och hip hop-mössa på sig. Do you really want me, am I really special?

Ett band har jag dock saknat: Pet Shop Boys. Dom har stått på min lista på ”måste se” under ett bra tag nu. Go West spelades frekvent på radion när jag gick på mellanstadiet och det blev snabbt en all time-favorit hos mig.

Igår spelade dom den låten, live. Där stod jag och Theresa, näst längst fram och öste fastän jag är förkyld och genomhes. Man lever bara en gång. Lika bra att göra det ordentligt. Här har jag filmat en annan riktigt bra låt: Love etc.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.