Livet

2 juli

Hej på er! Saknar ni mina glada träningsinlägg? ;) *host*

Grejjen är att jag har det alldeles för fab för att hinna träna nu. Jag shoppar, filar naglarna, sminkar mig, matar kaninen.. Hur ska jag hinna?

På Mio har jag köpt den här kudden (hallå hur snygg?!), sen hade jag besök av Carro och senare Frida och Olivia. Vi gick ner till parken nedanför mig och busade. Följde med dom hem till Rimforsa där vi smaskade på raggmunk med fläsk. Grädde på raggmunk är en ny vana jag tar med mig.

DSC_0943

Fick också ett halsband av Frida och Robert idag, det är det jag har på mig på bilden. Visst är det snyggt? Jag är ju en sucker för stora och grafiska halsband så där prickade dom rätt.

Har annars skött mig själv sedan i fredags då Fredrik är iväg på övning med Hemvärnet. Där han lär sig hur man hanterar en kollapsad lunga och stoppar blödningar och annat för att han ska kunna säga ”move aside, I’m a doctor!” vid en olycksplats. Han kommer hem på torsdag. Vissa brudar går ju bananas när deras män är borta, jag firar genom att breda ut mig i sängen och att städa lägenheten och sedan veta att den är lika städad och fin när jag kommer hem som när jag lämnade den.

På lördag ska jag fota bröllop i Vadstena och drömmer mardrömmar om hur jag ska glömma minneskort och ladda batterierna till kameran eller att alla bilder är ur fokus.. Känner mig jävligt trygg yez.

Sen ringde en kollega från mäklarfotofirman jag frilansar för och skulle checka av lite grejjer och han hörde ju att jag var hes. Nämnde att jag hade varit på konsert och skrikit sönder rösten och han blev asimpad och intresserad över att jag hade varit och sett Pet Shop.. Sådär skittrevlig verkligen. Man blir fasen glad av trevliga människor.

Den här fina bilden tog Frida på mig och Olivia idag. Fler bilder finns på fotobloggen.

DSC_0835liten

När jag åkte hem vid 21:30 var himlen såhär fin. Jag var tvungen att stanna och fota!

DSC_0923

Om lite mer än två veckor åker vi till Italien. Hell to the yes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida A 3 juli, 2013 at 08:56

  Hesa marknad på lördag e.m. Där mamma har stuga vet du.
  Sväng förbi på vägen hem vettja!

  • Reply dessi 3 juli, 2013 at 21:45

   Visst! Om jag orkar ;)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.