Styrketräning

Reps-PB i bänken!

Jag har varit förkyld hela förra veckan och inte satt min fot på gymmet en enda gång det här året. Men idag var jag äntligen frisk! Efter möte, geocaching, tupplur och middagsmat åkte Fredrik och jag till Campushallen en timme innan stängning. Gillar att dom har öppet till 23 måndag till torsdag.

Jag hade ingen större plan på vad jag skulle göra mer än att jag var sugen på bänkpress. Så vi började bänka och efter uppvärmningssetet gjorde jag två reps-PB:n på 30 och 32,5 kg. Det är så roligt att se utveckling från pass till pass! Newbie-gainz galore! Innan jag blev sjuk satte jag PB i maxstyrka (1 RM) på 39 kg. Mitt mål är 40 kg och nu är det SÅ nära!

Efter det tränade vi rygg genom rodd i TRX-band, axelpress med hantlar och sidolyft med hantlar innan gymmet stängde.Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.