Livet

Rosa hår! ♥

I somras var jag pastellrosa i håret under en kort period. Jag hade köpt såndär rosa gegga i burk (som håller typ en tvätt) från Directions. Eftersom jag inte hade råd att köpa en burk varje vecka så orkade jag inte underhålla den rosa tonen så jag lät det gå tillbaka till mitt vanliga blonda.

Men så var jag hos frissan nyligen och fixade en mer eller mindre permanent pastellrosa ton i håret samtidigt som jag klippte bort de slitna topparna och såg till att mina linjer var skarpa och fina igen.

Ska ni gå och klippa er eller färga håret så är Hairstudio Unique på S:t Larsgatan bredvid Studio Fitness det bästa stället! Har gått där i 7 år nu och är alltid nöjd! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 5 november, 2014 at 18:48

  Men ååååh. Så fiiiint!! Det klär dej helt otroligt bra.

  • Reply dessi 5 november, 2014 at 19:14

   Aw! Tack! :D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.