Träning

Rygg & Axlar – roligast just nu

Körde lite vad jag kände för idag – axlar/rygg/bröst/triceps. Axelpress med hantlar är en favoritövning och idag ökade jag med ett kilo! Jag tror jag kommer köra mer bröst, axlar, rygg och mage då det främst är de muskelgrupperna jag behöver bli starkare i. Jag kommer lägga in armar och ben då och då och främst då köra benövningar jag tycker är roliga – lårcurls och benspark.

Avslutningsvis sprang jag 5 min på löpbandet. Jag ska ju egentligen inte springa men 5 min gör knappast någon skada. Kanske mindre bra tajmat då jag ska till massören imorgon, men underbart var det! :)

Jag hittar för övrigt massor av inspiration till övningar i boken Stora boken om styrketräning. Kolla här bara:

Dagens träning:
Sittande rodd
Latsdrag
Axelpress
Chins i maskin
PecDec
Pushdowns i CC
Hantelrodd
Baksida axlar med hantlar

+ cykling, promenad & en gnutta löpning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.