Träning

Höjdskräck på gymmet

Jag gick in på gymmet efter jobbet och tränade rygg och biceps. Ryggen är en viktig muskelgrupp för mig, biceps mindre viktigt men det är en ganska kul muskel att träna så jag kör den ändå.

Jag testade framåtlurad rodd med stång men fick inte till tekniken så jag sket i den. Nu förstår jag att jag skulle ha svankat och låst ryggen. Maskinen man kör chins i där man kan ställa in viktmotståndet kändes lite läskig. Jag är extremt höjdrädd och fick nästan svindel av att klättra upp i den haha!

Igår kväll gjorde jag egna träningskort som jag fyller i när jag tränar. På så sätt kan jag lätt följa utvecklingen. Jag vill ha struktur i mitt styrketränande och ser jag inte att jag utvecklas tröttnar jag lätt.

Klicka på länken nedan om du vill ladda ner mallen som en .pdf och skriva ut själv:

Dessis träningskort

Dokumentet är ett A4 brett så om du ska skriva ut det rekommenderar jag att förminska till 80% för att få en lagom storlek på kortet.

Dagens pass:
Latsdrag
Sittande rodd
Stående rodd (High Row) i CC
Ryggresningar hållandes viktplatta
Hantelcurls
Cablecurls
Chins i maskin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply lina 8 december, 2011 at 22:07

  Bra styrkeövningar!!

  • Reply Dessi 8 december, 2011 at 22:09

   Tack! Vad kul att du tycker det :) Jag valde nog ganska basic övningar eftersom det är de jag är mest bekant med och vet hur tekniken ska vara.

 • Reply Martina 8 december, 2011 at 22:13

  Åh jag letar själv efter en träningsdagbok, jag vill också kunna följa utvecklingen! De e viktigt, annars känns de helt random

  • Reply Dessi 8 december, 2011 at 23:49

   Jag har en träningsdagbok från Body som är ganska bra men nackdelen med den är att jag bara kan se ett träningspass åt gången och inte få en tydlig överblick i min utveckling. Därför gjorde jag sådana här träningskort.

   Jag kan ju lägga upp mallen så kan man ladda ner och skriva ut! :)

 • Reply Malin I Form 9 december, 2011 at 14:09

  ååh vad smart, den ska jag skriva ut :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.