Livet

Vårsol i Linkan!

Äntligen har jag lyckats fotografera med systemkameran till bloggen! Det var länge sen och jag känner att jag saknat att fotografera det som händer istället för bara jobb.

O jag blev lycklig ända in i själen av att få vara så mycket utomhus en dag som den här! Jag började med att fotografera ett hus utanför Mjölby. Sen åkte jag in till stan och träffade Theresa. Vi tog en sen lunch på Babettes och kunde sitta ute på deras nyrenoverade uteservering. Jag tror jag hann bli lite solbränd av att sitta där i solen.

Vi traskade ner till Trädgårdsföreningen för att kolla om det börjar blomstra. Det fina körsbärsträdet vid entrén har tyvärr inte börjat blomma än, men magniliaträden stod i full blom. Min favoritmagnolia som ligger på en innergård bland bostadshus i närheten hade blommor, men de hade blivit frostfrustna av de kalla nätterna, så blommorna var alldeles bruna i kanterna. Inte alls så fint, så tyvärr blev det inga bilder på dom.

Det finns ett grönområde och en lekpark där Theresa bor som vi kallade för ”Plaskis” när vi var små. Då fanns det en grund bassäng där man kunde plaska runt och leva fan. Bassängen finns tyvärr inte kvar idag. Men vi satte oss vid lekparken och pratade loss i ett par timmar över en glass, proteinbar och en Nocco. Good times!

På torsdag åker jag till Stockholm och jag kommer lova en massa fina bilder när jag kommer hem igen på lördag.

Puss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elna - cykellycka, mjölksyra & äventyr 2 maj, 2017 at 23:01

  Åh, nu fick jag Linköpingslängt!!!

  • Reply dessi 8 maj, 2017 at 23:07

   Vad härligt! :) Komsi!

 • Reply Trail & Inspiration 3 maj, 2017 at 15:43

  Ljuvliga foton! :-)

  • Reply dessi 8 maj, 2017 at 23:07

   Tack! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.