Livet

Semla & photoshoot

Fortsätter att äta semlor. Visst är det lusigt hur man en gång om året blir galen i semlor medan man HELA jävla året i övrigt inte ens tänker på mandelmassa, slät bulle och grädde? Idag åt jag en snygg semla på Boställets vedugnsbageri. Skrev en liten recension på min insta så kika in där!


Efter det gjorde vi ett par ärenden i Tornby. Köpte nytt spån till Stefan (vår kanin) inne på Fyra Tassar. Fredrik o jag har pratat om att skaffa en kompis till Stefan i vår. Vi köpte honom tillsammans med ett syskon för några år sedan, men hon dog tyvärr bara några månader senare. Sedan dess har han varit själv hos oss. Det har funkat bra, kaniner är inte flockdjur som marsvin är, men det vore ändå fint att fixa en kompis till honom.

Han bor i köket där hans bur står öppen så han kan springa ut och in. Han gnager inte på möblerna och han bajsar inne i buren. Ett perfekt litet djur om man bortser från att han absolut inte vill bli upplockad.

Träffade sen Caroline och Rickard för en photoshoot i ett vackert vinterljus inne på Borggården i stan (fler bilder finns på dessisfoto.se). Vi tog en fika på Espresso House och pratade löpning, CrossFit och lite MTB faktiskt även om de inte är helt bitna av terrängcykel ännu.


Ikväll har jag sett La La Land och P3 Guld såklart. Rein var helt klart bäst! Lyssnade på P3 när hon körde musikguiden i veckan och spelade hårda låtar av bland annat Nitzer Ebb. Bland det bästa jag hört på radio.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida A 22 januari, 2017 at 14:12

  LA La Land har väl inte ens kommit på bio?! *avis*

  • Reply dessi 22 januari, 2017 at 21:49

   Nä det kanske den inte har nä! Den var iallafall jättebra! Vi kan se den nån kväll om du vill? <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.