Mountainbike

Solskenstur med roadkillinslag

Cykling på strikt LCHF
Jag har varit förkyld i två veckor nu. Idag känns det bättre. Jag är lite snorig. Och vädret är helt fantastiskt idag. Alldeles för fint för att sitta inne. Jag hoppade på cykeln, tog med kameran och cyklade landsväg bort till Lilla Aska. Där mötte jag en huggorm som inte hade tur med sig idag.

Jag följde reglerna och tog vita strumpor, men glömde såklart glasögonen så jag kisade igenom nästan hela cyklingen. Efter Lilla Aska fortsatte jag till Slaka, genom Mjärdevi science park och sedan hem. Dag 4 på strikt LCHF och jag tyckte det fungerade bra. Jag hade kanske inte lika mycket tryck i benen men skillnaden var inte så stor att jag upplevde något negativt. Idag var det bara skönt att komma ut och veva på benen. En nätt tur på 16 km.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Niklas 15 september, 2012 at 17:26

  Fina bilder!

  • Reply dessi 15 september, 2012 at 20:10

   Fänks! Nice surroundings I guess :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.