Träning

Spinning 55 & Rodd

Sadlade om för spinning efter jobbet. Hade laddat med två bananer ca 1,5 timme innan passet.

Cykeln jag brukar ha var upptagen men den bredvid fick duga. Vi körde igång på hög intensitet nästan direkt men jag höll tillbaka en smula, annars skulle jag aldrig orka. Kör man de långa spinningpassen måste man tänka på att disponera krafterna, medan man på halvtimmespassen och kanske till och med 45 minuterspassen kan köra järnet från start till slut. Det gillar jag.

En bit in i passet fick jag mjölksyra i högerfoten och fick lossa på skosnörena lite. Vi varvade tunga backar (både sittande och stående) med riktigt snabba ryck. Här har jag svårt att få till det, att få benen att spinna riktigt snabbt. Det känns nästan fysiskt omöjligt för mig. Fick hålla igen lite här också då jag fick krampkänningar i vänster vad, men pulsen klättrade ändå.

Under de sista minuterna i det sista blocket var jag riktigt trött. Jag hade totalt kört slut på mig själv. Det var underbart skönt när jag kunde släppa styret, lossa motståndet och pusta ut. Jag tog upp handduken från styret och torkade bort svetten i ansiktet. Sedan höll jag den där, länge. Det blev nästan känslomässigt.

Jag avslutade min kväll på Feelgood med att ro i roddmaskin i fyra minuter. Det tog rejält bak mellan skulderbladen. Undrar om man kan få bra hållning genom att bara köra rodd? Det är fantastiskt kul, och fantastiskt jobbigt.

När jag kom hem vankades The Walking Dead och Twilight-kväll med Fredrik och Elisabeth. Alldeles lagom avrundning på kvällen :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.