CrossFit

Sugigt pass + My WOD

Jag var på CrossFit igår igen, trots massiv träningsvärk i framsida lår, vader och bröst. Mötte Carro där! Det var dags för back squats och front squats.

Styrka/teknik

A Back squat

3-3-3-3

B Front squat

10-10-10

WoD

Amrap 12 min
5/5 Pistols
10 Boxhopp, 60/50cm
15 Svingar, 24/16kg (10 kg)

Depp!

Sist jag körde front squats gick det riktigt bra! Igår kändes det inte alls bra. Tog 20 kg (10 reps). Testade 30 kg men jag fegade. Det gick inte, inte en enda rep. Sist tog jag 35 kg, det har jag kollat upp efteråt. Carro hade till och med koll på hur mycket jag hade tagit. Hade jag kollat upp det här innan hade jag mentalt kunna ställa in mig på att krossa den vikten. Men eftersom jag körde i blindo nu så blev det blaha. Men det är ändå rätt häftigt hur jag har träningsvärk i magen efter att ha spänt den i squats:en.

WOD:en gick inte heller bra. Kände att motivationen var körd i botten och jag segade mig igenom alltihop. Pistols kan jag inte riktigt göra så jag + några andra fick hålla oss i en ring som stöd och sedan dra oss upp med den. Funkade bra.

Såg en jättesöt tjej med svart snygg frisyr och snygga tatueringar på dagens pass, och jag ville verkligen ge henne en komplimang men jag kom mig inte för. Nästa gång.

MyWOD
Nu ska jag iallafall börja använda en skitbra app som ungefär alla på boxen använder – MyWOD. Där kan man skriva in alla sina rekordvikter (inkl. antal reps och datum), sina rekordtider på alla benchmark WOD:ar så man håller koll på det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lotta 26 september, 2012 at 10:48

  Impad av din crossfit-satsning, måste jag säga! Själv gillar jag inte att köra med träningsverk. Crossfit är ju ”all in” varje pass, så är jag inte riktigt fräsch innan tappar jag sugen när jag inte kan göra mig själv rättvisa. Långt kvar till 3 dagar på 1 dag av, som verkar vara idealet…

  • Reply dessi 26 september, 2012 at 11:27

   Tack Lotta! :) Det var segt igår, försöker analysera varför. Ibland måste jag köra med träningsvärk eftersom den kan sitta i 3-4 dagar + att jag vanligtvis tycker det är så kul med CF så det är svårt att hålla sig borta hehe!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.