CrossFit

Fråga om CrossFit

Fråga:
Alltså det verkar sjukt kul!
Men jag har inte riktigt förstått hur det går till..Är det olika övningar varje gång du går på ett pass? Åsså ska du köra så många runder du klarar av de övningarna under en viss tid? Låter svinjobbigt haha!!

Svar:
Övningarna återkommer men i kombination med andra övningar, så ett pass är sällan det andra likt. Dagens WoD (Workout of the day) kan vara att göra så många repititioner av en viss övning som möjligt på tid eller att göra så många set av en kombination av övningar (3-4 st) som möjligt under en viss tid. Och eftersom man vill klara av så många rundor som möjligt så kör man ju järnet. Det ÄR svinjobbigt, men jag älskar det! Jag hatar träning som är sävlig för då hinner jag bli uttråkad, jag skulle aldrig få för mig att t ex stå på en Crosstrainer i en timme :-P Här kör man max hela tiden och man hinner aldrig tänka, det är bara järnet som gäller! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Beffa 29 februari, 2012 at 20:56

  Åh det låter verkligen grymt skoj, jag måste kolla om det finns i närheten så jag kan prova! Man borde ju nästan kunna köra hemmaträningen så också eller hur? :) Jag vill också att det ska hända saker, är inget fan av att gå på pass, hittade ett som man körde lite tuffare och det hände saker hela tiden på som jag gillade men annars tkr jag det är så tråkigt! Crossfit verkar så skoj! Tack för svaret :)

  • Reply dessi 1 mars, 2012 at 22:43

   Ja men precis! Man kan köra det hemma eller på ett gym :) Kör hårt!!

 • Reply Anna 1 mars, 2012 at 19:28

  … Fast vad är skillnaden mellan en crosstrainer och ett löpband egentligen? ;-)

  • Reply Dessi 1 mars, 2012 at 21:56

   Skillnaden är att jag gillar löpning och att jag inte har något annat val än att springa på ett löpbandet just nu.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.