Livsmedel, Löpning

Kesella citrus & löparlektyr

Kolla vad jag hittade på Hemköp idag:

Och kolla vad jag spontanköpte när jag var på Bokia och handlade böcker till jobbet:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maria 16 maj, 2012 at 19:53

  Var den god? Har smakat de andra men tyckte att de var nog så söta. Murakamis bok läste jag för ett tag sen, tyckte jättemycket om den! :) Återkom gärna med en recension av Born ro run när du har läst den, den verkar populär :)

  • Reply dessi 17 maj, 2012 at 00:02

   Ja, jag tyckte det! Syrlig vilket jag gillar :-) Återkommer med en recension av boken!

 • Reply SuperSHEro 16 maj, 2012 at 23:19

  Jag blir alltid så avundsjuk när folk ska läsa born to run, önskar liksom att jag inte redan hade läst den så att jag kunde få läsa den igen, en första gång. Får kanske testa den andra du har där! Brw, hur var kesellan?

  • Reply dessi 17 maj, 2012 at 00:03

   Jag gillade kesellan. Syrlig i smaken, god!

 • Reply Emma 19 maj, 2012 at 11:46

  Gillade också den där kesellan, men hallon är min favvo :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.