Träning

Lunchträning

Idag skippade jag trevlig lunch med fina kollegor för att träna. Jag hade mycket hellre avnjutit en god kycklingsallad tillsammans med de andra, men jag insåg att det bara skulle vara ännu en ursäkt till att inte få det gjort. Och man ångrar ju aldrig ett träningspass :-)

Så.. Jag körde något slags crosstraining-inspirerat pass idag. Tog fram en step-bräda, hantlar, en matta och en pilatesboll och körde 3 varv av 1 min step-up, 20 squats, 20 hantelpress, 20 fällniven med boll. Avslutade med 15 min cykling. Ett effektivt lunchpass på 30 min. Ett pass som är tillräckligt kort och intensivt för att kunna köras varje dag med olika variationer. Nästa gång ska jag dock välja ett annat gym för jag saknar faktiskt kettlebells på Feelgood.

Sist stretchade jag framsida smalben och vaderna.

Fredrik sa att jag hade ketosandedräkt igår och mycket riktigt kan jag känna metallsmaken i munnen trots att jag ätit nästan 100 gram kolhydrater idag. Fascinerande.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Snorkkis 12 april, 2012 at 18:36

    Det var välinvesterad lunch! Och vad mysigt det verkade att tassa omkring i lera med FFs. Måste också inleda säsongen snart.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.