Livet

TellUs Linköpings bokmässa

Set i att dra ner rullgardinerna i sovrummet innan sängdags igår, och vaknade till av ljuset runt 08-tiden. Drog mig till 10:30 då jag verkligen behövde gå upp då jag skulle vara med på Bokmässan ett par timmar med Isaberg förlag som gett ut Ivanas och mina böcker Café Östergötland och Vättern – möten, mat, människor.

Hann inte riktigt känna efter hur jag mådde, men jag märkte att jag blev riktigt seg efter mässan. Jag hör liksom lite dåligt, som om jag har ock för öronen och upplever vår i huvudet ungefär som feber. Kul med tredje sjukveckan nu!

Bokmässan var iallafall skoj. Massor med folk och en del som köpte Vättern-boken som de fick signerade. Ivana var också med på mässan, men promotade sin roman Innan ankorna drunknar.

Någonstans bakom Isaberg förlags monter hörde jag Björn Ranelids föredrag. Jag såg honom sedan när jag lämnade bibioteket. Han hade svans i tofs.

Här är Eva! Hon typ äger Isaberg förlag och det är hon som bestämmer!

På vägen hem köpte jag med mig Bibimbap och några chokladpraliner från Karamello. Jag skulle spenderat kvällen med Elin o Jerre, men eftersom jag känner mig febrig och inte på topp får jag leka med mig själv istället. Maten åt jag med mina sushi-pinnar jag köpte i Sydkorea, så söta!Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.