Toppform på 10 veckor

Toppform på 10 veckor – vecka 6

Träning:
Måndag: Promenad + core
Tisdag: Promenad + rehab + core
Onsdag: Löpning + rehab
Torsdag: vila
Fredag: Göteborg
Lördag: Göteborg
Söndag: Promenad + löpning + core

Totalt: 168 min (ca 3 timmar)

Vikt: 67,4 (+0,4 kg denna vecka. -1,9 kg sedan start)

Jag fattar ingenting. Kosten flyter på som vanligt. Var nere på 66,6 tidigare i veckan. Vägde 66,8 i söndags efter Göteborg och så bam! +0,6 kg nästa dag. Jag äter som jag gjort tidigare, kör periodisk fasta osv. Färre promenader dock. Eller? Jag gick och stod konstant i lördags på Göteborgsvarvet.

Jaja, jag fortsätter som jag gjort tidigare och ställer in mig på att kroppen fått fnatt tillfälligt. Vidare kommer vikten i andra eller tredje hand just nu. Kosten mår jag så bra av och jag glädjs åt att mina benhinnebesvär är på väg bort och det är något jag längtat efter i flera år! Jag minns liksom inte när jag inte hade ont senast. Det måste ha varit 2008 nångång. Igår satt jag och drog över huden på smalbenen utan att det smärtade. Det minns jag inte heller när det hände senast.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Susanne 15 maj, 2012 at 12:57

  Hej Dessi,

  läser din fina blogg varje dag och blir otroligt peppad av den. Inne på andra veckan själv nu med LCHF och känner att jag mår hur bra som helst. Tänkte på det där med vikten, har du kollat måtten? För ibland kan man ha gått upp i vikt men minskat i mått :) Ibland är man för fokuserad på vad det står på vågen ( ialla fall jag :: )

  Kram på dig och tack för inspirerande läsning
  / Susanne

  • Reply dessi 15 maj, 2012 at 15:50

   Vad härligt! :) Jag har inte mätt mig faktiskt, men jag brukar känna skillnad på kläder. Varje kilo gör ganska stor skillnad nu. Men du har rätt, och jag tror inte att det är fett jag lagt på mig utan vätska av någon anledning.

 • Reply Marcus 23 maj, 2012 at 11:59

  Bry dig inte för mycket om vad vågen visar dag för dag.
  Salt, kolhydrater och stress är faktorer som binder vatten tillfälligt.
  Träning är stress för kroppen.

  Jag brukar jämföra veckans lägsta vikt med förra veckans lägsta. Det ger en betydligt säkrare siffra på om jag är på väg upp eller ner.

  • Reply dessi 24 maj, 2012 at 10:11

   Smart tips! :) Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.