Mountainbike

Torr skog, cykliga tjejer

12 tjejer i Vallaskogen i kväll! Vet inte om det är rekord men det kändes så. Mera Lera MTB’s tjejgrupp kör året om, och jag har precis kommit ur mitt köra stökig stig-ide för i år.

Skogen var torr och riktigt fin. Det var däremot svinkallt i luften så det gjorde ont när jag andades tungt. Kvällens nisch var drops kan man nog säga. För vi stannade vid ett par av dem och övade. Älskar små drops. Hatar stora. De är mer som stup. Vad som helst kan hända.

Stämningen var på topp och en tjej var helt ny på mtb och anslöt gruppen med sin alldeles nya cykel. Alla kan vara med. Spelar ingen roll om du cyklat mtb i 10 år eller om du aldrig suttit på en mountainbike. Vi kör i snällt tempo.

Är du intresserad att hänga på så har Mera Leras tjejgrupp en Facebooksida!

Grymma Katja lyckades fånga en bild när jag kastar mig nerför stupet ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cykelkatten - cykel, liv och kärlek 1 april, 2020 at 11:29

    Herregud vad jag skulle behöva det, utmana mig tekniskt i grupp. Var bra på det före barn – är sämre på det efter barn. Men ändring ska bli. Måste bara köpa mig en ny mtb…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.