Inlines

Två veckor kvar!

På torsdag nästa vecka åker vi till Berlin. Där stannar vi i 5 dagar. Lördagen den 29:e september går Berlin Inline Marathon av stapeln.

Om jag känner mig förberedd? Inte det minsta! Berlin är ett väldigt platt lopp med fin asfalt så jag skulle vilja påstå att de flesta skulle kunna klara det. Frågan för min del nu är bara om jag kommer nå mitt mål på 1h50min.

Förra året åkte jag på strax över två timmar (2:01 om jag inte minns fel). Jag ville kapa tiden till i år och 10 min kändes rimligt. Jag har dock ingen aning om hur min dagsform på inlines ser ut eftersom det varit en sommar nästan helt utan åkning. Däremot har jag kört en del CrossFit och cyklat mycket vilket borde gynna åkningen också. Vi får se!

Det ska bli väldigt kul att åka till Berlin igen och åka på stadens fina släta gator. Jag kör det som en kul grej. Det är ju verkligen en folkfest med flera tusen inlinesåkare!

Den här gången vill jag inte missa att se mig omkring mer! Murmuséet, KaDeWe som är Europas näst största varuhus och Kurfürstendamm som är en stor shoppinggata står på listan!

Blogginlägg:
Berlin Inline Marathon 2011
Staden Berlin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.