Archives

Jobb, Träning

Inga rekord här inte, men andra roliga nyheter

En rejäl eftermiddagströtthet slog till idag. Vi hade glöggfika på jobbet eftersom det är Lucia och nästan alla var samlade. Jättemysigt :)

Jag fick en rolig nyhet innan jag lämnade jobbet idag. Jag pratade med min chef ang. det kommande utvecklingssamtalet vi ska ha och nu har jag fortsatt anställning från och med januari! Enligt min chef så har det alltid varit självklart att jag haft en riktig tillsvidareanställning men då jag haft 6 månaders provanställning först har jag inte känt mig lika säker som annars.

Men nu är det klart! En löneförhöjning väntar inför 2012 och jag har fast anställning ”pau riktigt”. Det känns väldigt tillfredsställande. Ja tycker om mitt jobb och nyligen blev jag dessutom varm i kläderna. Man är ju rätt osäker på en ny arbetsplats med nya rutiner, uppgifter och kollegor. Men nu känns allt bara så rätt :) Det här innebär att de är nöjda med mitt arbete och jag har en större säkerhet som anställd. Jippie!

Sen gick jag till gymmet fastän att jag var trött. Det var fullt med folk och jag fick vänta på nästan varje maskin. Allt kändes tyngre idag, jag hade väldigt dåligt med energi. Jag tog i som fan ändå men valde att köra färre övningar.

Jag glömde ta min Skyr innan passet så jag tror det var därför jag kände mig så energilös. Jag brukar alltid ladda med en sådan. För det mesta räcker den mängd kolhydrater som är i dem. Jag drack en Gainomax efter passet, jag tycker generellt att det är onödigt men då mina kolhydratsdepåer kändes tömda behövde jag fylla på dem snabbt. Köpte några Skyr på Coop Forum. Jag Skyr inga medel, höhö!

Dagens pass:
Rodd i maskin 3 min (uppvärmning)
Hantelcurls
Latsdrag
Curls i CC
Sittande rodd
Ryggresningar med viktplatta
Crosstrainer 5 min (nedvarvning)

Dagens lunch

Lucia förmiddag

Lunchade med Victor och Linda idag. De kollegor som jag viktminskar med fram till mars :) Gissa vart vi åt?!

På vägen till jobbet idag såg jag ett rosa kamerastativ på Rapps foto på Nygatan. Hela jag vred mig i överförtjusning! Det här måste jag önska mig i julklapp!

I helgen bokade jag in spinning till idag. Det är ju verkligen skönt att ösa ur sig all energi, men vet ni vad? Jag kom fram till att jag bara kände mig stressad över det här.

Först kände jag mig stressad igår när jag skulle packa träningsväskan, för helt plötsligt var jag tvungen att ta med mig så mycket grejjer. Det är spinningskor (och gymskor då jag tänkt gymma innan), svettband, liten handduk, vattenflaska. Nej! Träningen ska kännas enkel! Så jag avbokade spinningpasset och tänkte att jag istället kunde svettas loss på crosstrainern, utan en massa prylar.

Hur min satsning inför Tjejvättern kommer gå nu när jag inte kör spinning tänker jag inte så mycket på nu, jag oroar mig iallafall inte. Jag anmälde mig till Tjejvättern för att jag skulle få vara med om en häftig upplevelse och inte för en speciell placering. Mitt fokus ligger nu på att slimma till kroppen. Jag finner styrketräningen väldigt rolig just nu. Den känns kravlös och det enda jag behöver ha med mig till gymmet är kläder, skor, handduk. Befriande! :)

Livet

Första iPhone-bilderna


Jag fikade med Frida på stan idag efter jobbet. Hennes mage har växt massor så nu ser man att hon är gravid. Mysigt! :)

Shopping

Is mine!

I två år har jag velat ha en iPhone men aldrig haft råd.. eller tagit mig råd. Men idag bestämde jag mig för att jag skulle köpa en! Jag ringde runt till Linkans alla återförsäljare och Teknikmagasinet i stan hade en enda inne! 20 min senare var jag i butiken och lade vantarna på den.

Underbar ♥

Tipsa mig gärna om era favoritappar!

Kost, Länkkärlek, Träning

Bygga muskler utan kolhydrater?

Kan man bygga muskler utan kolhydrater?

Det är något jag gärna vill ta reda på. Jag undviker inte kolhydrater av ren princip utan för att jag känner att kroppen mår mycket bättre utan stora mängder kolhydrater. Hur mycket kolisar jag får i mig varierar men det ligger på mellan 40 och 70 gram. Kolhydraterna intas främst i samband med träning.

Min hy är bättre, min mage fungerar bättre, jag sover bättre och känner mig piggare. Lider väldigt sällan av halsbränna eller huvudvärk, någonting jag led av så gott som varje dag förr. Jag trodde då att min lösning hette Novalucol..

Det vore ju förargligt om en kost som jag mår så bra av inte skulle vara bra för musklerna.

Här har ni en brud som styrketränar och käkar LCHF. Visst, hon äter en del kolhydrater i samband med träning men det gör jag också.

Therese Nilsson – Stay Fit