Livet

Update

Är inne i en jobbubbla just nu. Varje helg är det bröllop och nu till helgen gifter sig en vän i Göteborg så Fredrik och jag bor över fredag till söndag.

Det är ganska mycket som ska roddas. I alla mina bröllopspaket ingår en provfotografering med brudparet, så det försöker jag boka in med alla brudpar som gifter sig nu i sommar. Plus att jag ska hinna reka fotoplatser (försöker få det så unikt med alla brudpar som jag kan), fota för Magnusson Mäkleri och hinna med en och annan familjefotografering. Och såklart träna.

Idag har jag varit någorlunda ledig (svarar ändå på tusen mail och försöker planera) så jag åkte till Frida som har semester. Vi tog en långpromenad på nästan 8 km på grusvägar förbi kor och grisar tillsammans med hennes barn Olivia och John.

Efter det åkte jag hem till Carro. Vi åt jordgubbar med grädde och tog oss sedan till Olstorp och dödsfemman där. Backarna i det 5 kilometersspåret är typ ökända. Jag har sprungit där en gång, och jag dog nästan. Idag gick vi, och svetten lackade. Men med små pauser av smultron- och blåbärsätande gick det ändå bra i värmen och jag lyckades samla på mig över 21.000 steg idag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.