Livet

Vad kostar en SUP-bräda?

Jag ligger hemma och är sjuk. Efter gårdagens fotojobb kände jag mig hängig och på kvällen hade jag fått feber. Tog febernedsättande och fastän jag är förkyld så har iallafall febern släppt. Det här betyder att det inte blir något Spin of Hope för mig imorgon. Känns surt då det är jag som fixat ihop laget och tjatat att folk ska med. Jag kommer vara där ett par timmar och heja iallafall.

Igår fotograferade jag ett sommarhus ute på landet och jag åkte förbi flera hästhagar och en fårhage med så underbara nyklippta får. Jag ville bara gå in till dom och gosa in mig, men jag kände inte dom och dom kände inte mig såatteh.. Men det här fick mig att längta till flytten ännu mer. 16 dagar kvar nu. Utanför dörren finns en fårhage, men fåren höll till mer neråt sjön när vi var där sist så vi såg inte så mycket av dom. Hoppas dom blir mer närgångna! Jag längtar ihjäl mig efter att få ha naturen direkt utanför dörren. Som ett jäkla knytnävslag liksom.

Fredrik har en kollega som bor i närheten som brukar paddla kajak i sjön som ligger ett par hundra meter från vårt blivande hus. Det fick mitt huvud att spinna loss på alla möjliga och omöjliga vattenaktiviteter, som SUP (Stand-up Paddle) till exempel. Undrar vad en sådan bräda kostar?

DSE_3048

DSE_3042

DSE_3059

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.