Paleo, Whole30

Avsteg från Whole30

I fredags var frustrationen näst intill total. När Fredrik och jag körde i Vidingsjö fick jag stanna och pausa hela tiden för att jag inte hade energi. Så fort jag satte mig på cykeln fick jag mjölksyra i benen. Var så himla sur på grund av det så jag klämde en burk Ben & Jerry’s när vi kom hem. Igår åt jag en portion glass och lite godis till Lego movie. Idag hade jag energi till tusen i skogen. Jag vet att jag kan öka kolhydratsintaget på Whole30 också, men frukt och rotfrukter fungerar kasst som energi för mig. Jag vet inte om det handlar om att fruktosen först måste tas hand om i levern innan det går ut i kroppen, men något fuffens är det. Känner mig riktigt kluven till det här projektet just nu och vet inte om jag kommer fortsätta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rund är också en form! 25 maj, 2014 at 18:58

  Jag googlade på det, efter ha läst om det i din blogg.
  Låter väldigt extremt (då jag tycker Paleo är aningens extremt) och detta var tydligen den MEST ”extrema” typen av den dieten… Jag fick lite vatten på min kvarn då, men kommenterade inte, för jag tänkte funkar det för dig så är det ju bra! ;-)

  Men känner du att det inte funkar ihop med ditt liv och din träning; ät en kost som funkar för dig! I längden! För alltid. :)

  Kramar!

  • Reply dessi 25 maj, 2014 at 20:23

   Tack! :) Dieten i sig har inte varit så svår att följa (kände för en gångs skull att jag skulle kunna fullfölja de 30 dagarna), men när det strular till det för träningen känns det liksom inte värt det.

 • Reply Sofie 26 maj, 2014 at 06:33

  Så tråkigt att du får så lite energi! Du får utvärdera och känna vad dom passar dig bäst. Själv gillar jag strikt paleo mer än lchf. Mejerifritt, rotsaker och ghee är underbart :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.