Diet

Come on, come on!

Den 12:e mars händer det något speciellt och jag vill gärna känna mig lite snygg tills dess. Jag ska nämligen tatuera mig. Jepp! Tatuering nr 2 alltså. You only live once.

Jag gillar att sätta upp mål och det är nu ca 2 veckor kvar. Mitt mål är att gå ner 3 kg till den 16:e mars (minns ni detta?). Det går bra med det målet. Jag har ca 2 kg kvar. Det ska jag väl klara? Ja det kom en hund i vägen så den här veckan har jag bara tränat ett CrossFit-pass. Desto mer hundpromenader har det blivit – 5,5 timmar! Planen är ju att träna 3 st pass i veckan och att inte äta något socker. Det här kommer att gå bra!

Planen med kosten i övrigt är att äta mycket protein och tillräckligt med kolhydrater (här snackar vi ca 15-20E% per dag och absolut inget bröd, pasta eller ris) och ungefär 1400 kalorier. Jag trivs bäst på den nivån.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Carro 27 februari, 2012 at 09:16

    Heja Dessi, det grejjar du! :)

  • Reply Anna Loverus 27 februari, 2012 at 11:08

    Åh, jag har saknat dig! Vad glad jag blev när jag hittade hit igen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.