Inlines, Träning

Ibland blir det som man tänkt sig

Idag har jag gjort två saker som jag inte trodde när jag vaknade idag. Jag har druckit två koppar kaffe och jag har åkt medeldistans på inlines på strikt LCHF.

Inatt drömde jag nämligen att jag åkte inlines, helt effortless på LCHF. Det har aldrig hänt så det var en angenäm dröm. Efter en tripp till Norrköping, ett kettlebell-pass på Frisk och fika hos Leffan som fyllt år snörade jag på mig mina fina vita och stack ut. Kanske hade jag den här drömmen i bakhuvudet?

Jag började åka lugnt och sansat, försökte hålla mig runt 160 i puls så jag inte skulle köra slut på mig så fort. Det funkade bra. Jag gjorde vissa fartökningar (spurter) lite då och då för att smaka på det underbara.

Hittade en väg som jag inte kört på ett tag med silkeslen asfalt. Här behövde jag knappt anstränga mig alls. Det var som att glida fram på smör. Jag kom att tänka på den här drömmen jag haft och det var nästan som om den blivit sann! När jag kom hem hade jag åkt över 11 km. Jag hade inte stött på någon vägg, och jag var inte helt utmattad utan bara sådär skönt genomkörd.

Att ha kört ett tufft kettlebell-pass och ett inlinespass på samma dag på LCHF känns nästan för bra för att vara sant. Vidare har jag upptäckt att jag inte blir hungrig av att träna på strikt LCHF. När jag åt mer kolhydrater krävde jag mer bränsle, jag fick blodsockerfall efter träningen och behövde påfyllning och äta betydligt mer mat än de dagar jag inte tränade. Att man kompenserar energiförlust genom träning verkar inte gälla här.

Matdagbok:
Två kokta ägg med majonnäs och räkor
En proteinbar
Två koppar kaffe med mjölk
En liten bit mörk choklad
Stekt vitkål med köttfärssås, riven ost och ketchup

Vinnaren av boken LCHF & Träning avslöjar jag imorgon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.