CrossFit

Dyrt med CrossFit?

Vad kostar ett månadskort?
Att träna på CrossFit Reebok Linköping kostar 550 kr per månad. I höst ska boxen flytta och bli större och då har också priserna höjts med en hundralapp. 650 kr i månaden för ett träningskort är mycket. Eller lite. Det beror på hur man ser det.

Jag tänker såhär: Om det är dyrt eller inte beror på två saker: Om jag upplever att jag får valuta för pengarna, och hur ofta jag tränar. Ju mer jag tränar desto mindre kostar varje träningspass och allt är dyrt om man inte får användning av investeringen.

Har du något träningskort? Vad betalar du isåfall per månad och tycker du att det är värt pengarna?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ellen - LCHF och mycket mer 2 augusti, 2012 at 21:21

  Jag betalar 15 euro (dvs. mindre än 150kr) i månaden på mitt gym. Då har jag tillgång till allt – gym, alla kurser, dryck, dusch, omklädningsrum osv. Så länger jag använder det och går dit så är det verkligen svinbilligt! Dock har jag inte varit där på flera månader nu…och har autogiro på betalningen, så där snackar vi att kasta pengarna i sjön. Hoppas få tillbaka motivationen snart igen.

 • Reply Sophia 3 augusti, 2012 at 09:51

  Jag betalar 650 kr för ett halvår på friskis. Men då ingår inget gym utan ”bara” jympaklasser/cirkelfys etc. Eftersom jag tränar där 3-4 gånger i veckan tycker jag att jag får valuta för pengarna – varje pass kostar nästan gratis. Men mest för att det är så otroligt roligt.

 • Reply Malin 5 augusti, 2012 at 15:28

  Med ett årskort på en crossfitbox får man så mycket mer än på ett vanligt gym känns det som. Lägger hellre den pengen på träningen än på ett regelrätt gym som jag betalat i över 3 år till och knappt utnyttjat sista 5 månaderna.

  Vi har en ”sålängebox” just nu… 1 september öppnar vår riktiga lokal. Den är lite mindre ;-)

 • Reply Anna 6 augusti, 2012 at 16:44

  Det där stämmer ju inte….ett helårskort kommer fortfarande kosta 500:- i månaden, det är halvårskortet de höjer priset lite på, för att locka fler att köpa helår.

  Och jag säger som Malin: ja det kanske känns dyrt, men med tanke på vad man får för pengarna så är det inte det minsta dyrt!

 • Reply CrossFit 120806 | 6 augusti, 2012 at 18:38

  […] Anna påpekade angående det här inläget att CrossFit kostar 500 kr/månad om man tecknar 12 månaders autogiro. Jag betalar 650 kr då jag […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.