Dagens lunch

Lunch: Ihop plock

Man tar vad man har. En kall färskpotatis och ägg med majonnäs, räkor och stenbitsrom. En mozarellaboll med flingsalt och rapsolja. I ärlighetens namn smakade mozarellan skit. Jag vet inte om det är märket det var fel på eller det faktum att jag tog rapsolja i brist på olivolja vilket man normalt sett ska ha, men blä! Resten var väldigt gott! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Snorkkis 2 augusti, 2012 at 16:42

    Vad sugen jag blev på räkor och stenbitsrom nu. Mums. Och kall potatis är faktiskt gott det med.

  • Reply Västgötskan 2 augusti, 2012 at 19:16

    Hehe! Ja, det var en blandning, så bra som någon… ;-)

  • Reply Amanda 2 augusti, 2012 at 20:25

    Kan säkert bero på oljan, jag har nämligen gjort exakt samma sak och det är en extrem skillnad.. haha!

  • Reply Florence Östergren 4 augusti, 2012 at 20:14

    Mozarella smakar ingenting, man kan lika gärna vara utan. Ska man verkligen behöva tänka på vilken olja man ska ha till. Skit i mozarellan och ta lite av den s.k ”goda oljan” enbart.
    Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.