Livet

Fem just nu

Hittade en kulig lista hos Elna så jag snor den :D Det var länge sedan jag skrev här. Jag har inte haft inspirationen till att skriva blogginlägg utan riktat in mig mer på instagram där jag kan fatta mig kort. Älskar ju däremot att skapa bild och text, så det här är en efterlängtad come-back!

Så.. fem saker som händer eller har hänt just nu. Here we go!

Har just i förra veckan fått en vägg i vardagsrummet tapetserad och det blev SÅ fint! Kolla:

Idag som idag har jag fotograferat ett så fint litet gårdshus på en av Linköpings allra gulligaste gator. Det har stått på min lista som fotograf i 10 år att få fota ett av husen här och nu äntligen. Så fint!

Hösten va! Älskar att det är svalt ute även om det är trist att solen inte visar sig så mycket just nu. Fredrik och jag brukar ta en promenad varje dag och idag gick vi i fårhagen i Tinnerö. Det är komiskt att vi har så många fler promenadstråk nu när vi bor mer centralt än när vi bodde på landet.

Livet och hälsan! Mår i skrivande stund ganska så toppen. Balanserar jobb, stress, återhämtning och träning på ett bra sätt just nu vilket jag känner en stor tacksamhet för. Att leva med utmattningssymptom är som en berg-och dalbana. Kan vara totalt slut ena dagen, men sen ha massor energi ett par dagar senare. För att få en mer jämn energi måste jag leva varje dag med foten lite grann på bromsen, och det är utmanande. Sömn och bra kost är a och o.

Fredrik och jag har firat årsdag nu i oktober. Tänk att det är 21 år sedan vi träffades! Jag har känt honom i mer än halva mitt liv. Känner mig sällan tillräcklig för denna fantastiska människa. Vad har jag gjort för att förtjäna dig Fredrik? All kärlek till dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elna 27 oktober, 2023 at 08:32

  Det blev så fint med tapeten. Och vilka härliga höstbilder!!! Kul att du hakade på listan. Kram!

  • Reply dessi 29 oktober, 2023 at 20:48

   Tusen tack Elna! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.