Foto, Livet

Göteborg över dagen

Göteborg är en stad som jag regelbundet återkommer till. Dels för att jag har vänner som bor där och för att jag verkligen älskar den staden. Hade jag valt mellan Stockholm och Göteborg så vinner Göteborg lätt.

Igår följde jag med Sandra, som också är fotograf, på ett jobb och vi hade möte med ett brudpar vid Norra Älvstranden. Åt fisksoppa på en fiskestuga ute på en pir och solade mig på bryggan.

DSC_3830

DSC_3834

DSC_3847

DSC_3853

DSC_3855

DSC_3841

DSC_3824

DSC_3833

Några timmar senare tog vi oss in till Nordstan där man kunder förtidsrösta (som det heter när man röstar utanför sitt distrikt). Det var nån timmes väntetid så vi gick i butiker så länge och just när vi skulle köpa dricka på donken ser jag två pyttesmå italienska vinthundar. Jag uttryckte nog min förtjusning lite väl högt för ägaren frågade om jag ville hälsa och ta en bild.

Hon har kenneln Augustimåne som föder upp just italiensk vinthund och jag följer ju dom på Facebook efter att ha fått reda på att Viola som har grymma sminkbloggen Killer Colours skaffat sin hund Peggy därifrån. Världen is indeed a small place :)

DSC_3866b

När röstningen var avklarad åkte vi ut ur stan och letade efter en fin fotoplats med rätt ljus. Nu hade det blivit kväll och solen började gå ner vilket kan skapa hemskt fina motljusbilder. Tanken var att jag skulle plåta Sandra till sin hemsida och hon passade på att ta ett par bilder även på mig.

sandra

Vi hittade en gräsplätt mellan en stor trafikerad väg och en skatepark (vilket inte alls syns på bilderna). Sandra är söt hon!

Hemresan tog ca tre timmar och när jag kom hem tittade Fredrik och jag på valvakan på TV och sen somnade jag runt 02.

Snipp snapp snut så var sagan slut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sandra Lekander 15 september, 2014 at 15:35

  Så fint vi hade det! ;)

 • Reply Rund är också en form! 16 september, 2014 at 12:50

  Och jag (som lant-lolla) säger, mycket hellre Sthlm än Göteborg… Haha! Kanske bor jag för nära Götet för att uppskatta det? ;-)

  Kram M

 • Reply Katja 18 september, 2014 at 10:18

  In i min blogg! Inte för att jag gör reklam utan för att jag vill att du ska göra en sak ;) Ha en fin dag :D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.