Livet

Helgen v. 43

Har haft en lugn och skön vecka med få bostadsfotojobb men desto mer tid att ägna mig åt leveranser, fundera över den gångna bröllopssäsongen och eventuella nya produkter att erbjuda kunderna.

Det är viktigt för mig att ha lugna perioder, för där kan jag reflektera över det som varit och ta sats för det som kommer. Det kunde jag inte riktigt göra i somras. Jag hade alldeles för mycket att göra och var ständigt slutkörd. Jag har gjort vissa ändringar till nästa sommar som jag hoppas ska göra det bättre för mig.

Igår kom farfar och hans fästmö Inga-Lisa till oss för lunch. Fredrik hade svängt ihop en köttfärssås på älgfärs med rivna morötter i. Det var roligt att berätta om min resa för dem, även om farfar sa att han hade varit orolig för mig.

På eftermiddagen levererade jag bilder till två kunder och på kvällen tittade vi på tre avsnitt av nya Stranger Things och spelade Mario World.

Idag skulle vi åkt till Stendörrens naturreservat, men efter att ha kollat på vädret en extra gång och sett att det skulle bli kuling där så hoppade vi den idén och åkte in till Friskis&Svettis i City och körde ett överkroppspass istället. Militärpress, kabelrodd, liggande triceps extensions, hantelpress (axlar) och kabelcurls.

Efteråt åt vi mat på Sushi Yama som nog är en ny favorit hos mig! Vi åt Bibimbap där förra veckan och nu tog jag Poké Yama Salmon med wasabidressing och det var åthelvete så gott det med! :)


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.