Styrketräning

Jobb å träning

IMG_7832

Har jobbat hemifrån idag. Fixat en annons till en tidning som kommer ut nästa vecka och bloggat ett bröllop från i somras (vilket tar tid för en sån som mig!). Pappa och jag åkte till IKEA och EM för att leta ny soffa åt honom och han hittade en direkt när vi klev innanför dörren på EM.

Vi har också fixat två annonser på HiFiTorget där vi lagt ut våra skivspelare till försäljning. Pappa har uppgraderat och jag vill uppgradera. Ni hittar annonserna här och här.

Vidare har jag också lämnat ett jättefint album till ett av sommarens brudpar. Det kan ni se här.

Ikväll var Fredrik och jag på gymmet till stängningsdags. Vi körde knäböj, frontböj, militärpress, sittande rodd och vi avslutade passet med sparkar på boxningssäck och varandra med mitsar. Fredrik har gått i karate för massor år sedan och körde Krav Maga för några år sedan. Nu trivs han bäst i gymmet tillsammans med mig och håller i löparträning med IK Akele då och då.

Det var superkul att stå och mata sparkar! Vi tränade på att både sparka hårt och att sparka snabbt. Jag gick faktiskt på ett prova-på-pass kickboxning för några år sedan, men vi har ju det här med att träna på bestämda tider.. Det är ju så trööökigt att träna när nån annan bestämt att man ska träna ><

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katta @move it mama 19 februari, 2016 at 11:10

    Åh! Styrka OCH säck – låter som världens bästa pass!

  • Reply Anna Jansson 19 februari, 2016 at 16:01

    Bra med träningssällskap man kan sparka på ;)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.