Paleo, Rehab, Whole30

Jordgubbar med kokosgrädde

Att vispa kokosmjölk till grädde är så gott att jag tycker alla borde testa det! Man köper en förpackning kokosmjölk som man ställer in i frysen i 1-1,5 timme och ser till att bunken och vispen man använder också är kalla. De här tipsen har jag hittat på paleo-sidan Under Vårt Tak. Vi hade dock inte inne kokosmjölken så länge i frysen så den blev ganska rinnig, men smakade ändå jättegott! :)

Linda kom på besök och vi åt jordgubbar med kokosgrädde ihop. Fredrik var också med då han jobbar hemifrån den här veckan för att hjälpa mig. Idag är jag tillräckligt mobil och stabil för att kunna knäppa lite bilder, som jag har längtat!

Tack för era ord! Det värmer att ni skriver till mig! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Suzan 18 juni, 2014 at 11:28

  Bra tips! Ser gott ut och halsbandet är så snyggt!

 • Reply Coyntha 19 juni, 2014 at 10:10

  Vilken otur Dessi! Du är stark och är snart tillbaka! Krya på dig!
  Kram

  • Reply dessi 19 juni, 2014 at 16:49

   Tack Coyntha! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.