Livet

Långa promenader

Här har hösten precis börjat. Idag var det premiär för hellånga tights.

dscf3115

Tre gånger i veckan går jag ut och ofta väljer jag en sträcka som går på en landsväg förbi kohagar, hus och sjöar. Det åker en del bilar på den sträckan, speciellt efter arbetstid, men jag går alltid i färgglada kläder så att jag syns bra. Alla bilister visar hänsyn och håller ut.

Podcasts är ju en sån bra grej att sysselsätta sig med medan man går. Idag lyssnade jag på Jonas Coltings senaste avsnitt där My ”LCHF-ingenjören” Westerdahl gästade. Herre min je vad hon är underbar att lyssna på! Lyssna på podavsnittet här.

Hon har ju varit med i två avsnitt av Anna Sparres LCHF-podcast ”4 Health” och om jag fick önska något så vore det att My gjorde sin egen podcast. Hon har en bra röst, är sprudlig och väldigt positiv även när hon pratar om svåra saker som barnfetma. Jag var ute över en timme och traskade för avsnittet vad långt och jag kunde inte sluta.

När jag kom hem fixade Fredrik mat och sen tittade vi på Riktiga Karlar på TV4 där Colting coachar fyra överviktiga gubbar till att genomföra ett triathlon. Jag själv drömmer om att genomföra Gammalkil minitriathlon nästa sommar. Det är ett triathlon, i en grannby till oss, som årligen går av stapeln sedan ca 30 år tillbaka. Det är bra distanser för ett förstagångstriathlon med simning på 380m, cykling på 18 km och löpning på 4,2 km. Det vill jag genomföra nästa år!

dscf3121bw

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 23 september, 2016 at 11:23

    Men jaa, vilken rolig utmaning! Det fixar du!
    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.