Träning

Push iiiiiiiiiiit!

Friskis & Svettis en eftermiddag runt 17:30 alltså. Proppfullt! Lyckades som tur var paxa en bänk inne på kettlebell-området och drog dit ett par hantlar som jag tränade med för bröst och triceps. Det blev lutande och plana hantelpressar för bröst och kickbacks för triceps.

Sen gick jag över till crunches på bänk hållandes i en kettlebell bakom huvudet för att göra det extra tungt. Därefter följde fällkniven med boll. Direkt bort till CC:n och körde triceps pushdowns, cross overs för bröst, tricepsextensions och ett försök till magövning som tyvärr inte alls gick vägen. Kände inte ett smack!

Avslutade med plankan i tre set och två set armhävningar. Under de sista armhävningarna skakade armarna.

Dagens bästa övning? Triceps kickbacks. Fick bra kontakt. Triceps är en muskel som varit väldigt tydlig på mig de senaste åren. Varför vet jag inte, men kul är det att kunna skylta med någonting iallafall.

Svängde förbi Elisabeth på vägen hem och plockade upp henne. Dags för The Walking Dead-kväll som vi har en gång i veckan! :) Kikade i efterhand på Kan du slå en pensionär? och tog mig för pannan när jag såg att de var i Borlänge och Tjärna Ängar där jag bodde under min tid som student. Jag har många minnen därifrån.

PS. Jag skulle verkligen vilja bjuda er på lite in action-bilder men med ett fullt gym är det inte så lätt. Det är ju skämmigt att fota sig själv på gymmet. Får smussla med ego-bilder genom att låsa in mig på toaletten ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.