CrossFit

Rakt in i väggen!

Ironiskt nog gick jag in i väggen på dagens WOD efter att ha postat inlägget nedan. Jag testar mig fram vilket matupplägg som passar ihop med explosiv träning. Gröten i sig fungerar väldigt bra, men igår fyllde jag inte på kolhydratdepåerna efter CrossFit:en och kolhydraterna i gröten idag räckte inte. Musklerna tog slut redan efter uppvärmningen och jag liksom småskakade under teknikdelen där vi körde pull-ups. Hjärnan orkade men musklerna sade ifrån.

Teknik/Styrka:
Strikta Pull-ups AMRAPx3

WOD:
AMRAP 12min

12 KB Swings 24/16kg (10 kg)
12 Wall balls 10/6kg (4 kg)
12 Burpees

3 rundor blev det för mig idag. Mina muskler tvärdog. Speciellt armarna som knappt orkade ta emot bollen eller ens kasta upp den på väggen. KB-swingsen gick bra men sämst gick nog ändå burpees:arna. Ingen förtvivlan dock, burpees går alltid åt helvete oavsett hur mycket energi jag än har. Och jag var iallafall inte ensam om att vägga, Carro tog i som satan och tog en vända utanför boxen för att nästan lägga en pizza. Man vet aldrig vad som händer i Linkan! :)

Tränar-Martin hade dessutom testat paleo-muffinsen och sa att de var sjukt goda. Nu har Carro också testat dem och skrev att hon kanske äter ihjäl sig på dem ;) Baka du med! Receptet här!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Carro 1 augusti, 2012 at 20:58

  “It’s gonna suck … but in a good way. Run, Jump, Lift, Puke & Repeat”

  Hahah jadu det var nära denna gången men klarade mig :) Intressant hur man ska komma upp i morgon. Bra kört tjejen! :)

  • Reply dessi 1 augusti, 2012 at 21:00

   Haha aa nu blir det nån dags vila så ses vi igen nästa vecka! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.