Livet

Våra förlovningsringar

Alltså jävlar! Det tog mig ett tag innan jag kunde bestämma mig vilken typ av ring jag ville ha. Jag spenderade åtskilliga kvällar åt att kolla på nätet vad det fanns för stilar, stenar osv. Helt sjukt vad mycket fint det finns! Jag gick från att vilja ha en ring med löv, kvistar till en helt slät vanlig (tråkig) ring. Jag letade till och med slut på hashtagen engagementring på insta. Jag scrollade tills alla bilder tog slut haha!

Jag bollade med Louise på Rutil Jewelry här i stan, och till slut kom jag fram till en enkel med ändå en så otroligt vacker design. En smal ring i rödguld som smalnar av mot en champagnefärgad diamant. Jag valde en champagnefärgad diamant då jag personligen tycker att det passar mig mycket bättre.

Min ring är gjord av farmor och farfars gamla vigselringar. Det kändes fint att göra något nytt av dem, och jag vet att om farmor levt så hade hon älskat Fredrik.

Till Fredrik valde vi en ganska bred ring, han har långa fingrar och en smal ring skulle se för futtig ut på honom. En matt finish blev superfint till hans hudton.

När vi skulle hämta ut ringarna och alltså se de helt klara för första gången så bara stod jag och gapade när jag fick se min ring. Den var absolut perfekt och så så vacker. Den finaste ring jag någonsin sett!

Varje morgon känns det så fint att få sätta den på mitt finger. Fredrik och jag är förlovade efter 17,5 år tillsammans <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.