Träning

Träning v. 44 & planer för v. 45

Såhär blev veckans träning:

Måndag: Spinning 55 min + rodd 5 min
Tisdag: CrossFit 55 min
Onsdag: Vila
Torsdag: Spinning 45 min
Fredag: Vila
Lördag: Simning 55 min
Söndag: Spinning 60 min

Totalt: 274 min fördelat på 6 st pass.

Maten har jag skött sådär. I grunden bra mat med mycket näring men jag har haft två moffardagar då jag ätit godis och bakverk. Mindre bra. Funderar en hel del på om sötsaker är någonting jag vill ha i mitt liv just nu. Vad är livskvalité? Är det att kunna äta tre kanelbullar om jag vill eller att välja bort det? Det är skillnad på fysisk och psykisk hälsa. För den fysiska hälsan är nog de där sockerchockerna inte så bra, men för den psykiska hälsan kan det kännas skönt att inte ha några förbud. Jag velar och kommer inte fram till något där..

Ungefär såhär kommer nästa vecka se ut:

Måndag: Simning 60 min
Tisdag: CrossFit 55 min
Onsdag: Spinning 30 min
Torsdag: Spinning 45 min + BodyBalance 55 min
Fredag: Vila (Allt för hälsan mässan)
Lördag: Simning 60 min
Söndag: Vila eller Kettlebells 60 min

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Malin I Form 6 november, 2011 at 21:37

  Du är redig du! Heja heja!

  • Reply Dessi 6 november, 2011 at 21:38

   Vad gullig du är! :)

 • Reply Jis 6 november, 2011 at 21:42

  Gud vad jag saknar att träna när jag läser din blogg…Ta i för mig oxå.

 • Reply Tove 7 november, 2011 at 12:14

  Gällande sötsaker så har jag länge velat precis som dig. Jag har ätit LCHF sen i december, men med ganska många undantag. Till sist blev det mer undantag än regel och nu har jag skärpt till kosten och skippat undantagen helt en period. I början kändes det jättejobbigt och näst intill omöjligt. Men nu har det gått en månad och det enda jag ätit som innehållit socker är en chokladpralin och en yttepyttebit prinsesstårta. Att dra ner på undantagen är det bästa jag gjort! Det har inte påverkat min vikt alls (tyvärr), men det har inneburit att mitt sötsug nu är helt borta och att min portionskontroll fungerar mycket bättre än tidigare. Jag äter tills jag är mätt och sen kan jag helt enkelt inte äta mer. Och det är inte ens lite jobbigt när andra omkring mig äter sötsaker. Vid speciella tillfällen kommer jag vara mer tillåtande, och framöver när jag fått min kropp i balans igen kommer jag också tillåta fler undantag. Men inte en gång i veckan som tidigare, utan kanske max 1 gång per månad. Man ska göra som man själv trivs med och mår bra av, ville bara dela med mig av mina erfarenheter eftersom jag stått vid samma vägskäl som du verkar göra =)

  • Reply Dessi 7 november, 2011 at 12:24

   Tack för att du delar med dig! :) Jag tror du och jag fungerar ganska lika. Jag hade nyligen ett uppehåll på tre veckor från sötsaker, men så kom en fika jag verkligen inte kunde tacka nej till och så kom sötsuget direkt. Jag upplever att det tar mycket energi att ständigt tacka nej till fikor där värden själv bakat en massa gott, och jag funderar på om det gör så mycket skada egentligen eller om det rent av är sunt.. Hmm..

   Nåja, tack iallafall! Grymt jobbat!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.