Övrigt

Vilka har följt med hit?

Det trillar in mellan 100 och 150 unika besökare här på bloggen varje dag. Jag tycker det är jättekul att så många läser min blogg, men jag har ingen aning om vilka ens en tiondel är.

Det skulle vara kul om ni ville svara på följande frågor:

Namn?
Blogg?
Ålder?
Bostadsort?
Intressen?
Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)

Gillar ni upplägget förresten? Det är ju en väldig blandning på bloggämnena. Jag har ju praktiskt taget slagit ihop mina två största bloggar (Dessis mat och Utan strumpor och skor) och samlar alla inlägg här. Precis som the old days när bloggen var ny.

Tusen tack! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply elin 11 augusti, 2011 at 10:52

  Namn? Elin
  Blogg? Har ingen egen.
  Ålder? 28.
  Bostadsort? Malmö.
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Jag hittade din blogg av en slump för något år sen och har sen till och från tittat in här men på sista tiden har jag följt den mer regelbundet. Jag tycker om blandningen mellan dessis mat och din träning. Jag är själv inte speciellt intresserad av löpning eller inlines men tycker det är roligt att följa din träning och få lite inspiration överlag till träning. Tack och så lite klyschigt: Keep up the good work ;)

 • Reply sofia 11 augusti, 2011 at 11:05

  Jag brukade kika in här på bloggen men sedan den lades på is ett tag för du skrev på andra håll så blev det aldrig att jag ”följde med”. Så tittade jag in här en dag av en slump och såg att du tagit upp skrivandet här igen.

  Det är kul att se att det går bra för dig och hur flitig du är med löpningen :) Grattis till nya jobbet också!

  Kram

 • Reply Malin 11 augusti, 2011 at 11:54

  Namn: Malin
  Blogg: ingen för tillfället
  Ålder: 27
  Bor: Norrköping

  Hittade din blogg via nåt forum på Lunarstorm för många år sen och har tittat in på denna bloggen och dina övriga sen dess.

 • Reply Jennie 11 augusti, 2011 at 12:02

  Namn: Jennie
  Blogg: älska träning
  Ålder: 28
  Bostadsort: Umeå
  Intressen: Träning, barnen mm

  Läser din blogg för att jag gillar att läsa om kost och träning och du skriver bra och intressant. Gillar. Blandningen av ämnen.

 • Reply Elisabeth 11 augusti, 2011 at 12:09

  Namn: Elisabeth
  Blogg: enbaknordsbekannelser.blogspot.com/
  Ålder: 30
  Bostadsort: Linköping
  Intressen: Mat, bak, inredning, hälsa, träning.

  Läser din blogg för det är kul att läsa om träning och mat på en realistik blogg. Allt är inte alltid en dans på rosor som många bloggar jag läser, du vågar skriva personligt om både framgångar och motgångar. Och älskar att titta på alla dina fina bilder, kan själv inte ut och sporta så mycket som jag skulle vilja ibland. Så det är mysigt att kunna följa de som kan :)

 • Reply Beffa 11 augusti, 2011 at 12:13

  Namn? Emma
  Blogg? beffa.blogg.se
  Ålder? 24
  Bostadsort? Umeå
  Intressen? Träning, vänner, film, musik
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Äter LCHF och trillade nog in hit genom detta, sen springer jag också så din blogg är perfekt med mixen av kost och träning :)

  Gillar ni upplägget förresten?
  Jajjemen, jag följde båda dina bloggar på bloglovin tidigare men tycker nog att det är bättre såhär när allt är samlat på samma ställe=)

 • Reply Annika Knober 11 augusti, 2011 at 14:18

  Namn? Annika
  Blogg? annikaknober.blogg.se
  Ålder? 40
  Bostadsort? Onsala
  Intressen? Träning; yoga, löpning, cykel, böcker…
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Jag har hittat hit från 56kilo.se då jag efter att ha kört diverse viktminskningskurer under senaste åren nu äntligen satt igång med LCHF som jag kombinerar med så mycket rolig motion som jag kan. Din blogg är en inspiration!

 • Reply Tessan 11 augusti, 2011 at 15:55

  Namn: Therese
  Blogg: ingen
  Ålder: 27
  Bostadsort: Linköping
  Intressen: Träning, böcker, umgås med familj och vänner
  Motivering: Minns inte riktigt hur jag hittade din blogg, har i flera år läst mycket mat och träningsbloggar och snubblade in på din för något år sen och tyckte att det va kul att följa någon från Linköping. Jag läser din blogg för att den ger en intressant blandning av mat och träning. Och det är skönt att läsa om någon som är som en själv, det går inte alltid superbra, men du ger inte upp och det inspirerar.

 • Reply Kattis 11 augusti, 2011 at 16:56

  Namn: Kattis
  Ålder: 39
  Bostadsort: Malmö
  Intressen: Träning, rita, böcker, programmering mm

  Jag hamnade på din blogg i samband med mitt intresse för barfotalöpning och på den vägen är det. Då jag själv jobbar mycket med min löpning, försöker förbättra min teknik och öka farten så hittar jag mycket intressant på din blogg:)

 • Reply Lotta 11 augusti, 2011 at 18:27

  Namn: Lotta
  Ålder: 34
  Bostadsort: Lkpg
  Intressen: långfärdsskridsko, inlines (har köpt ett par speedskates i sommar!) joggning
  Jag hittade din blogg genom att jag letade folk som åkte inlines på funbeat.

 • Reply Malin 11 augusti, 2011 at 18:34

  Namn: Malin
  Blogg: Ingen
  Ålder: 27
  Bostadsort: Uppsala
  Intressen: Djur, musik,hälsa, träning och festligheter.
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg : Började följa för länge sen och har hängt med mer eller mindre i olika perioder. Du har alltid haft en väldigt fin och välskriven blogg som lockar ögat. Sen tycker jag det är intressant att läsa om din kost/träning. Vi lever på ett sätt väldigt olika liv men kanske det som gör det extra intressant att läsa också!

 • Reply Sofie RW 11 augusti, 2011 at 18:53

  Namn: Sofie
  Blogg: http://www.runnersworld.se/blogs/sofie
  Ålder: 29
  Bostadsort: Stockholm
  Intressen: Allt som har med löpning att göra + finansmarknader
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :) : Är också intresserad av lchf/primal tänket och gillar dina tankar kring det. Läser också med stort intresse om din löpning och inlinesåkning!

 • Reply FridaA 11 augusti, 2011 at 22:04

  Jaadu, mig vet du ju allt om redan. :-)

 • Reply Marie 11 augusti, 2011 at 23:07

  Namn? Marie
  Blogg? http://www.sockergrynet.se/nyajag eller bara sockergrynet.se
  Ålder? 42
  Bostadsort? Kungsbacka
  Intressen? Hälsa, fotografering, scrapbooking, djur och natur
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Jag har kämpat att gå ned i vikt och har följt din blogg till och från ganska länge. Jag har insett hur bra det är att äta LCHF och du är en stor inspiration!

 • Reply Ulrika 12 augusti, 2011 at 08:33

  Namn: Ulrika
  Ålder? snart 40
  Bostadsort: Höganäs, Skåne
  Intressen: löpning, politik, djur, läsa deckare, kolla på CSI, TrueBlood och Medium.
  Har läst din blogg i ett par år, gillar dina bilder och för att du tar löpning lika seriöst som jag, även om det ibland går långsamt för oss båda. Har ätit LCHF i perioder, men det funkar inte att springa på för mig.

 • Reply Julia 12 augusti, 2011 at 09:46

  Namn: Julia
  Blogg: http://www.naturligtvisare.se
  Ålder: 25
  Bostadsort: Skövde
  Intressen: barfotalöpning, lchf, personlig utveckling, yoga
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :) Har läst dina olika bloggar under flera år och jag gillar dels ämnena du skriver om men framförallt din ärlighet, att du skriver om känsliga ämnen och delar både upp- och nedgångar. Bloggen känns personlig men du har ändå en hög integritet.

 • Reply Martina 12 augusti, 2011 at 10:56

  Namn: Martina
  Blogg: http://healthyprawn.blogspot.com (Räkans LCHF)
  Ålder: 27 år
  Bostadsort: Götebåj
  Intressen: LCHF, hälsa & träning :)
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg:
  Jag läser din blogg för att du har så otroligt fina bilder och det är alltid trevlig läsning om saker som intresserar mig, löpning, mat, egna reflektioner osv :)

 • Reply Sofie 12 augusti, 2011 at 16:04

  Namn: Sofie
  Blogg: Ingen
  Ålder: 25
  Bostadsort: Linköping
  Intressen: Mat & bak, Film, Böcker, Hälsa, lchf mm.
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg: Hittade hit via google och tror att jag sökte lchf + Linköping. Letade efter restauranger och hamnade på din blogg. Tycker att den är intressant och gillar dina bilder.

 • Reply Sofia 13 augusti, 2011 at 07:28

  Namn? Sofia
  Blogg? http://Www.vagentilltjejmilen.blogspot.com
  Ålder? 27
  Bostadsort? Hökerum (utanför Borås)
  Intressen? familjen, löpning, blogga
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Hittade din blogg av en slump, nån som länkade tror jag (den förra löpbloggen) och jag ville ha inspiration eftersom jag nyligen hade börjat springa så jag lade till dig på bloglovin! På den vägen är det :-)
  Lycka till på midnattsloppet!!

 • Reply veronica 13 augusti, 2011 at 09:46

  Namn? Veronica
  Blogg? smalochsnygg.blogspot.com
  Ålder? 21

  Jag läste den här bloggen redan år 2009 då jag hade fått upp ögonen för LCHF. Sen ”släppte jag taget” och nu har jag börjat om :)
  Tycker om din blogg för du har fina bilder och jag inspererades redan 2009 till att börja springa och träna när jag läste din blogg :)

 • Reply stella 13 augusti, 2011 at 09:50

  Namn? Stella
  Blogg? http://stellaruns.blogg.se
  Ålder? 23 år
  Bostadsort? Vimmerby

  Jag läser din blogg för jag gillar att följa din vikt gång, lite extra roligt när man känner dig lite gran:)

 • Reply Smith 13 augusti, 2011 at 23:44

  Namn? Smith
  Blogg? Nej absolut inte. Knappt Facebook.
  Ålder? 41
  Bostadsort? En mindre ort i Norrbotten
  Intressen? Kost, hälsa, yoga, familjen, jobbet, t.ex. Utan inbördes ordning.

  Läste din blogg, eller om det var kommentarer på någon kostsida, första gången för många år sedan i samband med min LCHF-start. Tror att jag sedan hittade dig igen i samband med att jag försökte komma igång med löpningen och FF förra året. Min löparsatsning kraschade dock men jag tycker du skriver intressant och ofta personligt. Jag kan känna igen mig själv i delar av det du skriver, särskilt om mat, men får också syn på delar av en helt annan värld än min egen genom att följa din blogg. Inspireras av din entusiasm och träningsvilja.

 • Reply LindaH 14 augusti, 2011 at 17:13

  Namn- Linda
  Blogg- Nej
  Ålder- 34
  Bostadsort- Sthlm
  Intressen- löpning (terräng), kost, böcker, samhälle/politik
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg – intresserad av träning och nyfiken på lchf så jag trillade in på din blogg för säkert 2 år sen och har läst din blogg till och från. Jag gillar att du delar med dig och är personlig i din blogg. Jag blir inspirerad av lchf och av barfotalöpning även om jag ännu inte provat att springa barfota mer än på gräset i sommar.

 • Reply Louise 17 augusti, 2011 at 14:38

  Namn: Louise
  Blogg: –
  Ålder: 28
  Bostadsort: Linköping
  Intressen: Löpning, träning, film,
  Varför din blogg: Började följa din blogg på Viktklubb för några år sedan och har sedan fortsatt läsa på din nya blogg. Gillar att du har en hälsosam syn på kost och träning. Känns som du har hittat en bra balans.

 • Reply AnnaC 30 augusti, 2011 at 18:29

  Namn – Anna
  Blogg – ingen
  Ålder 32
  Bostadsort – Söderköping
  Intressen – Löpning och natur
  Och en liten motivering om varför just du läser min blogg :)
  Jag tycker du har vettiga tankar om kost och motion, som mycket överensstämmer med mina egna tankar. Jag äter LCHF i perioder, men lyckas aldrig äta helt 100 % LCHF några längre perioder, nu äter jag kanske 60-70 % LCHF. Jag tycker om att vara ute i skogen, och springer gärna en runda så ofta jag kan, dock går det inte så fort. 5km runt 32 minuter…

  Föresten, en fråga… Ibland springer jag i Linköping, har både provat Vidingsjö och Rydsskogen 5 km, men min GPS säger att båda spåren är bara 4.6 km. Har du mätt upp dem med din garmin? Hur långt säger den att det är?

  Mvh, Anna

  • Reply Dessi 30 augusti, 2011 at 22:08

   Hej! :)

   Ja det har jag också lagt märke till. I Ryd får jag 5 km till 4,7 km. Vidingsjö springer jag aldrig i så där har jag ingen koll men dina uppgifter stämmer nog.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.